Hundhallen i Starby

Om Hallen

Hundhallen är ett gammalt ridhus på ca 900kvm varav ca 450 kvm har en Egro Max agilitymatta från Östlunds.

I Hallen finns det agilityhinder samt balanshinder ifrån WT-Metall Norden som har EPDM underlag. All utrustning som behövs till lydnad-och rallylydnads träning finns att låna. Vi har även hoopershinder för den som tycker om detta. Det finns hundburar att låna när hunden ska pausa, medtag egen fäll samt vattenskål. 

Hoppas ni får en trevlig vistelse!

Boknin av hallen: SKICKA SMS till 0733-764697 vid förfrågan om hallen!

 optimalhundgladje@gmail.com

     

Hyr Hallen 

Vid hyra av hallen Maila till optimalhundgladje@gmail.com

Man kan som företagare hyra hundhallen för möten, aktiviteter och föreläsningar, eller ha hund träffar i hallen. Är ni många personer och hundar i hallen, då gäller regelen att hundarna får inte springa och leka i hundhallen då deras klor river hål i vår matta. 

Det tillkommer en avgift på 550kr för städning av hallen, om man inte själv städar!

Som hundinstruktör kan vi anordna något kul event åt er, Lindab har varit här med sitt företag, och haft gruppmöte med fika och lek sedan fick de tesat på agility med hund, ett uppskattat evengemang.

För prisuppgifter ring Stefan Svensson 076-3263941 eller maila: optimalhundgladje@gmail.com

Trivselregler

Bokad tid innebär automatiskt att Du accepterar våra trivselregler som är till för att ge alla besökare den bästa möjliga träningsupplevelsen.

Om ni är flera som tränar på samma tid är det du som har bokat tiden som är ansvarig för att dina träningskompisar följer våra trivselregler.

 Du har endast tillgång till hallen under den tid du bokat även om det är ledig före och/eller efter din tid. Du kan naturligtvis boka kommande tid via nätet och lugnt träna vidare.

Ytterskor är inte tillåtna på träningsmattan eller i fikadelen. Använd inneskor eller gå i strumplästen.

Endast rena tassar i hallen. Var snäll och torka av din hund, om den är smutsig, innan ni går in. Ta gärna med egen handduk!

SE TILL ATT DIN HUND HAR VÄL KLIPPTA KLOR!! FÖR LÅNGA KLOR GÖR HÅL I MATTAN.

 Hund som bär på eller misstänkts bära på smitta äger ej tillträde till hallen. 

Löptikar är välkomna men ska bära tikskydd.

Vet man med sig att man har en hanhund som gärna kissar inne, var snäll ta med kisskydd.

Om en olycka skulle ske på träningsmattan eller i övriga lokaler finns sprayflaskor med rengöringsmedel och papper att torka med.

Nyttjandet av utrustningen på plats ingår i hyran. Vid eventuell skada på utrustningen vänligen meddela detta direkt via e-post: optimalhundgladje@gmail.com. Du som hyr hallen kan komma att bli ersättningsskyldig.

Flytta balanshindret samt A-hindret med varsamhet. Det finns två små pallar med hjul som ska användas vid flytt av balanshindret.

Rasta gärna din hund innan träningen.

Bajspåsar slänger ni i soptunnan utanför hallen.

Rökning är inte tillåten i hallen eller i direkt anslutning till den.

Det finns en röd första hjälpen väska inne i fikadelen.

All träning sker på egen risk och strikt hundägaransvar gäller, eller den som har hunden har strikt ansvar och är alltid skadeståndsskyldig oavsett hund, viktigt att inga hundar hälsar på varandra och alla hundar hålls kopplade. Det är ägarens ansvar att se till att hunden är fullständigt vaccinerad, försäkrade och fri från sjukdomar, smitta-

Ha roligt när du tränar och njut av vår fina hundhall. 

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen