Rallylydnad

Här startar du den fantastiska aktiviteten och tävlingsgren rallylydnad, vi jobbar med skyltar, olika moment, bakdelskontroll, omvänt lockande, positioner, följsamhet och kontakt.

Rallylydnad är en sport som är byggd på glädje mellan hund och förare, en blandnig av vardagslydnad,agiity och freestyle och super rolig kurs som förbättra ert samspel. Målet med rallylydnad är att kunna följa en bana med skyltar i de olika momenten du lär dig under kursens gång. efter kursens kommer du och din hund få med er en hund som kan ha focus på sin ägare medans ni gör något roligt som bygger på glädjer.

Nybörjarklass

Börjar vi från grunden och går igenom alla nybörjare skyltar och ger dig verktyg för att kunna träna med din hund, du behöver inga förkunskaper för att vara med det lär du dig på kursen. En rolig aktiveringen eller om du vil ut och tävla!

Fortsättningsklass

Här går vi genom fortsättningsskyltarna och dessutom plockar vi  nybörjarskyltarna med i kursen, vi testat på banor och kroppspositioner och handtecken till hunden som kan vara bra att kunna. Vi tränar bakdelskontroll och följsamhet på ett roligt sätt.

Här bör du gått nybörjarklass innan.

Avanceradklass

Avancerad klass här går vi in i högerhandling och petar på små detaljer som du och din hund behöver kunna för att hunden ska sätta sig rakt, baka, snurra, svänga tajtare runt dig.

Mästarklass

Mästerklassen, tränar vi banor ch störning, utmaningr i 8 frestelse, kon moment, högerandling och vänste, framför och bakom byta 0ch hur vi fjärrdiregera hunden att backa, skicka framåtsändande till kon.Vi titat på fotposotioner och hur hunden rör sig.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen